L’ALCALDE DE SILLA VICENTE ZARAGOZÁ PARTICIPA A LA JORNADA «PROJECTES EUROPEUS, UNA OPORTUNITAT HISTÒRICA»

187

L’alcalde de Silla ha assistit a la jornada «Projectes Europeus, una oportunitat històrica» organitzada per Levante EMV, amb la participació de Caixa Popular, l’EMTRE i Global Òmnium.

 

A la jornada, les persones assistents han definit els objectius específics que han de complir els projectes europeus que s’han de presentar fins al 15 d’octubre.

 

A més, s’ha posat en valor la importància de la Mancomunitat de l’Horta Sud com a agència metropolitana que impulse projectes transversals per als ajuntaments de l’Horta Sud i ajude i assessore sobre com sol·licitar projectes europeus a aquells ajuntaments que no tinguen mitjans per fer-ho sols.

 

Durant la jornada, s’ha incidit en què estar representats a Brussel·les a través de l’Oficina de Projectes Europeus és l’única forma d’influir en l’agenda europea per la defensa dels nostres interessos i reforçar el municipalisme.

 

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «és una oportunitat única per a demanar projectes encaminats a fomentar la creació d’empreses i el creixement de l’ocupació als nostres pobles i enriquir la població de l’Horta Sud»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.