SILLA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL CONTRA L’EXPLOTACIÓ SEXUAL I LA TRACTA DE DONES, XIQUETES I XIQUETS.

230

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra l’explotació sexual i el tràfic de dones, xiquetes i xiquets, que es celebra hui, 23 de setembre, a la façana de l’Ajuntament de Silla, lluirà una pancarta amb el lema «Sense prostitució no hi ha tracta«.

L’objectiu d’aquesta acció és sensibilitzar a tota la població i als homes i joves, especialment, davant el greu problema social de la tracta i visibilitzar com la cultura del patriarcat ens posiciona com a simples espectadors impassibles davant l’esclavitud de milions de dones i xiquetes.

Amb aquestes xicotetes accions es busca principalment és la prevenció i la sensibilització de la societat davant la difícil situació per la qual travessen les dones i xiquetes quan són víctimes de la tracta i l’explotació sexual i responsabilitzar de què existisca aquesta xacra als consumidors de la prostitució. El consum de la prostitució és un mercat que la proveeix, i, per tant, perpetua el problema, convertint-se en la major vulneració dels drets humans de les dones i xiquetes.

A més cal recordar que Silla es va adherir el passat 30 de juliol de 2019 a la xarxa de municipis lliures d’explotació sexual.

Per tant es declara abolicionista i es compromet a treballar per erradicar aquest tipus de violència visibilitzant el greu problema que suposa la tracta de persones amb fins d’explotació sexual.

Al costat de tots els municipis adherits a la xarxa treballem, a més, per aconseguir mesures efectives contra l’abús sexual infantil, la inserció laboral, social i personal de les dones en situació de prostitució.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.