SILLA SUSPÈN L’EDICIÓ 2021 DE LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ COM A CONSEQÜÈNCIA DE LA CRISI SANITÀRIA PER LA COVID-19

171

L’Ajuntament de Silla ha procedit formalment, després de la reunió tècnica d’aquest matí, a la cancel·lació de la Fira de Sant Sebastià 2021 com a conseqüència de la crisi sanitària per la Covid-19.

La decisió de suspendre la celebració de la Fira ja ha sigut comunicada a l’Associació d’Empresaris de Silla, que ha recolzat la proposta i han mostrat la seua conformitat.

El consistori s’ha vist obligat a prendre aquesta determinació, que suposa, degut a les circumstàncies esdevingudes des del passat mes de març amb l’aparició del coronavirus.

Encara que la situació ha millorat respecte a fa uns mesos, l’impacte de la pandèmia és encara gran, pel que es recomana evitar actes que comporten grans aglomeracions de persones, com és el cas de la Fira de Sant Sebastià, obstant, l’equip tècnic que s’encarrega de l’organització de la Fira continuarà treballant per poder buscar una festa alternativa en honor al nostre patró respectant les mesures de seguretat recomanades per la Conselleria i el Ministeri de Sanitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.